En annan dag, ett annat år

webe_fagelkollage_091020-01

Tiden går fort brukar man säga. Det har hänt mycket det senaste året. Saker och ting ser annorlunda ut idag mot vad det gjorde för 1 år sedan. Det smakar på ett annat sätt. Tonerna klingar inte likadant. Det är så det är, det är så det blir. Om ett eller fem år, allt är likadant. Alltså inte, eller.
Stämmer du en gitarr idag, behöver den inte var stämd imorgon. Temperaturen, luftfuktigheten, ljuset, stämningen…

Du och jag.
En upplevelse, en sinnesstämning.
En annan dag, ett annat år.
En upplevelse, ett annat sinne.

För drygt ett år sedan såg jag en film på Youtube. Som till en början upplevdes som en stackars ful liten ankunge. Den visade sig skulle bli en riktigt vacker svan. Och känslorna bubblade faktiskt över i mig. Jag blev så glad, jag började skratta. Inte för att det var roligt, utan för att det var vackert. Jag blev imponerad, bli du det med.

This video was embedded using the YouTuber plugin by Roy Tanck. Adobe Flash Player is required to view the video.

Tags: , ,

Leave a comment